Jabber steunen

Ben je zelf niet zo’n podiumbeest, maar wil je wel graag met ons mee jabberen? Kijk dan eens bij onderstaande mogelijkheden om je betrokkenheid te vergroten. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mailtje naar info@jabbertheater.nl om je aan te melden.


Word vrijwilliger!

Heb jij net zo’n groot hart voor musical en wil je ons tijdens de aanloop naar de voorstellingen of de voorstellingen zelf een handje helpen? Stuur dan een mailtje en laat ons weten waar jouw kwaliteiten liggen.


Word Sponsorklikker!

Jabber is aangesloten bij het concept Sponsorkliks. Sponsorkliks maakt van elke online shopper een potentiële donateur door een deel van het aankoopbedrag ten goede van Jabber te laten komen. Hoe werkt het dan?


Jabber financieel steunen

Wil je Jabber graag een stapje verder helpen als vriend van Jabber of wil je als bedrijf Jabber een financieel steuntje in de rug geven? Wij stellen dat uiteraard op prijs en willen daarvoor een tegenprestatie leveren! Neem contact op voor de mogelijkheden!

Word materiaal sponsor van Jabber!

Mocht je meer zien in het sponsoren van materialen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij hebben van alles nodig, zoals:

  • Kleding
  • Decormateriaal of rekwisieten
  • Make-up en haarspullen
  • Flyers, posters en ander promotiemateriaal
  • Techniek voor licht en geluid zoals headsets

Via de website en onze social media kanalen houden we jullie op de hoogte van alles wat we nodig hebben. Afhankelijk van de waarde van de donatie val je in een van bovenstaande categorieën met bijbehorende voordelen.

Mocht je ons met een van bovenstaande items kunnen helpen of denk je ons iets anders te kunnen bieden, laat het dan weten!