Audities

Jabber heeft op 20 juni weer een zeer geslaagde auditie avond gehad. Wil je je alsnog opgeven om deel te nemen aan onze musical “Trouwen zonder zorgen in Hotel de Goede Morgen” dan kan dit natuurlijk altijd! Stuur dan een mail naar info@jabbertheater.nl.

 

Vanuit onze visie van het werken met een vaste groep, onderscheiden wij 2 soorten audities:

– Wij vragen nieuwe spelers om minimaal 1 auditie te doen om zich aan te sluiten bij Jabber. Via deze auditie bekijkt het creatief team of het niveau en de motivatie van een nieuw lid aansluit bij de rest van de groep en wordt ook bekeken welke rollen geschikt zouden zijn voor de auditant. Dit type auditie is dus zowel een selectiecriterium als een casting voor de rollen.

– Spelers die al lid van Jabber zijn, mogen auditie doen om in aanmerking te komen voor een rol. Dit type auditie is slechts een casting voor de rollen.

Wij als Jabber vinden dat audities helemaal niet als vervelend ervaren hoeven te worden, maar juist ook gebruikt kunnen worden als een manier om een groep dichterbij bij elkaar te brengen. Daarom houden wij tijdens onze audities niet alleen individuele audities, maar ook groepsworkshops op het gebied van zang en spel. Dit maakt auditeren bij Jabber gezellig en leerzaam!