Het team

Het team van Jabber bestaat momenteel uit 3 enthousiaste creatievelingen. Hun kracht zit in de aandacht voor de groep en het individu, en met hun onderlinge samenwerking zetten zij samen met de cast mooie, interessante producties op het podium.

Melanie Peters is sinds het eerste seizoen de regisseur. Wat kun je van haar verwachten:

“Een luisterend oor, een helpende hand en continue begeleiding tijdens de weg van script naar podium: van looplijnen tot personage-ontwikkeling en van interessante scène-settings tot chemie tussen tegenspelers, alles komt aan bod!”

Judith Vugts is nieuw in het seizoen 2019-2020 als vocal coach. Wat kun je van haar verwachten:

“Je wordt op een coachende manier geholpen bij je vocale vragen. Samen zorgen we ervoor dat jij inzicht krijgt in je eigen instrument en deze op een gezonde manier gebruikt.”

Sinds 2021 is Patrick van Duijn onze nieuwe drama coach. Wat kun je van hem verwachten:

“Theater is een heerlijke speeltuin waar je fantasie en verbeeldingskracht kunt inzetten en ontwikkelen. Ik vind het een mooie uitdaging om spelers te helpen om in de huid van een personage te kruipen en voor even iemand anders te worden. Door drama oefeningen, improvisatie, beweging en muziek probeer ik samen met de groep in een veilige sfeer op zoek te gaan naar uitdaging en groei.”