Het creatief team

In het eerste seizoen van Jabber zijn we gestart met een creatief team bestaand uit drie enthousiaste dames die ieder met hun eigen specialiteiten aan de slag gaan in de repetities. Hun kracht zit in de aandacht voor de groep en het individu, en met hun onderlinge samenwerking op artistiek gebied zetten zij samen met de cast mooie, interessante producties op het podium. Hieronder lees je 3 korte uitspraken van de dames over hun werkwijze.

Wat je kunt verwachten van Anne Ermens als vocal coach:

“Gekke -maar functionele- oefeningen, techniek, meerstemmigheid, aandacht voor interpretatie en heel veel enthousiasme!”

Wat je kunt verwachten van Chris Hillen als drama coach:

“Veel leuke theateroefeningen om een echte groep te worden en samen zeker op het podium te kunnen staan, en persoonlijke aandacht voor je eigen spel- en rolontwikkeling.”

Wat je kunt verwachten van Melanie Peters als regisseur:

“Een luisterend oor, een helpende hand en continue begeleiding tijdens de weg van script naar podium: van looplijnen tot personage-ontwikkeling en van interessante scène-settings tot chemie tussen tegenspelers, alles komt aan bod!”

In het seizoen 2018-2019 hebben wij aan ons creatief team een choreograaf toegevoegd: Bram van de Locht. Om dans nog meer aandacht te geven in komende producties, zijn we blij dat we met de komst van Bram een mooie aanvulling op het creatief team hebben gevonden!

Bram gaat zich bezig houden met ‘groepschoreografieën’ om onze musicals een nog groter spektakel te maken.