De data van de voorstellingen zijn bekend!

Wij willen jullie graag laten weten dat onze voorstellingsdata bekend zijn!
Op 13, 14 en 15 april 2018 zullen wij te zien zijn in Theater de Leeuw met de voorstelling “naar de top zonder knappe kop!”

Houdt onze website in de gaten voor alle informatie omtrent kaartverkoop, want dit wil je niet missen!

Onze regisseuse!

Graag stellen we aan jullie voor: onze regisseuse!
Zij introduceert zichzelf;

“Eindelijk is de bekendmaking: ik mag het musicaldebuut van Jabber regisseren! Ik ben Melanie Peters en ontzettend trots om deel uit te mogen maken van het creatief team. Vanuit mijn passie voor amateurmusical breng ik spelervaring, enthousiasme en ambitie mee. Na eerder geregisseerd te hebben, begint het nu toch weer te kriebelen om met een leuke groep mensen een mooie musical op de planken zetten. Hopelijk zie ik je bij de audities!”

Onze dramacoach!

Graag stellen we aan jullie voor: onze Dramacoach Chris Hillen!
Zij introduceert zichzelf;

“Hallo! Ik ben Chris Hillen, en ik ben de dramacoach bij Jabber. Ik ben op dit moment aan het afstuderen als theaterdocent aan ArtEZ in Zwolle, en heb heel veel zin om bij Jabber aan het werk te gaan – misschien wel met jou! Wat je van mij kunt verwachten zijn veel leuke theateroefeningen om een echte groep te worden en samen zeker op het podium te kunnen staan, en persoonlijke aandacht voor je eigen spel- en rolontwikkeling.”

Onze vocal coach!

Graag stellen we aan jullie voor: onze Vocal Coach Anne Ermens!
Zij introduceert zichzelf;


“Ik ben Anne Ermens en ga de Vocal Coaching bij Jabber verzorgen! Wat je van mij kan verwachten?

Gekke -maar functionele- oefeningen, techniek, meerstemmigheid, aandacht voor interpretatie en heel veel enthousiasme. Graag tot gauw!
Nieuwsgierig geworden naar mij? Bekijk gerust mijn website: www.anneermens.nl.”

We bestaan!

Heel lang geleden, ergens in 2016, waren er vijf enthousiaste, jonge mensen woonachtig in de omgeving van Arnhem. Deze vijf hadden één ding gemeen: de liefde voor musical. Een musicalgroep voor volwassenen in Arnhem, waar ieders visie op aansloot, konden zij echter niet vinden. Tijd om hier iets aan te doen!

Op 9 december 2016 is het zover. Na weken brainstormen over een naam, een gezamenlijke visie, locatie en vele andere zaken, bestaan we! Jabber, gebaseerd op het bekende jabbertalk, is een feit!