Het laatste nieuws

Onze choreograaf!

Graag stellen we aan jullie voor: onze choreograaf Bram van de Locht!
Hij introduceert zichzelf;

“Mijn naam is Bram van de Locht, 23 jaar. Ik ben zo’n 2,5 jaar geleden afgestudeerd van de Fontys dansacademie in Tilburg. Op dit moment studeer ik fysiotherapie, maar ik wil daarnaast graag iets met dans blijven doen en zo kwam ik via mijn broer bij Jabber terecht.

Komend seizoen ga ik aan de slag met verschillende choreografieën, met als hoogtepunt misschien wel de openingsdans van de bruiloft! Ik heb er heel veel zin in om iets bij te dragen aan de komende productie en hoop jullie samen met de Jabber cast te kunnen verrassen met leuke, spannende en mooie choreografieën!“

Het was een fantastisch voorstellingsweekend!

Ons musicaldebuut was een groot succes! We hebben het afgelopen weekend enorm genoten van ‘Naar de top zonder knappe kop’ en willen iedereen bedanken die ons daarbij geholpen heeft. Allereerst hadden we het zonder zo’n goede backstage crew niet gered! Verder willen we in het bijzonder onze castleden bedanken voor hun fantastische inzet om prachtige personages neer te zetten en zijn we heel blij met ons enthousiaste publiek, die het avontuur van Ferdinand met ons wilde beleven.

Wij gaan nog even nagenieten van dit mooie project, maar zitten natuurlijk niet lang stil. Binnenkort gaan we jullie meer vertellen over onze nieuwe productie en gaan we op zoek naar meer enthousiaste musicalfanaten die graag op het podium willen schitteren bij Jabber!

Onze regisseuse!

Graag stellen we aan jullie voor: onze regisseuse!
Zij introduceert zichzelf;

“Eindelijk is de bekendmaking: ik mag het musicaldebuut van Jabber regisseren! Ik ben Melanie Peters en ontzettend trots om deel uit te mogen maken van het creatief team. Vanuit mijn passie voor amateurmusical breng ik spelervaring, enthousiasme en ambitie mee. Na eerder geregisseerd te hebben, begint het nu toch weer te kriebelen om met een leuke groep mensen een mooie musical op de planken zetten. Hopelijk zie ik je bij de audities!”

Onze dramacoach!

Graag stellen we aan jullie voor: onze Dramacoach Chris Hillen!
Zij introduceert zichzelf;

“Hallo! Ik ben Chris Hillen, en ik ben de dramacoach bij Jabber. Ik ben op dit moment aan het afstuderen als theaterdocent aan ArtEZ in Zwolle, en heb heel veel zin om bij Jabber aan het werk te gaan – misschien wel met jou! Wat je van mij kunt verwachten zijn veel leuke theateroefeningen om een echte groep te worden en samen zeker op het podium te kunnen staan, en persoonlijke aandacht voor je eigen spel- en rolontwikkeling.”

Onze vocal coach!

Graag stellen we aan jullie voor: onze Vocal Coach Anne Ermens!
Zij introduceert zichzelf;


“Ik ben Anne Ermens en ga de Vocal Coaching bij Jabber verzorgen! Wat je van mij kan verwachten?

Gekke -maar functionele- oefeningen, techniek, meerstemmigheid, aandacht voor interpretatie en heel veel enthousiasme. Graag tot gauw!
Nieuwsgierig geworden naar mij? Bekijk gerust mijn website: www.anneermens.nl.”

We bestaan!

Heel lang geleden, ergens in 2016, waren er vijf enthousiaste, jonge mensen woonachtig in de omgeving van Arnhem. Deze vijf hadden één ding gemeen: de liefde voor musical. Een musicalgroep voor volwassenen in Arnhem, waar ieders visie op aansloot, konden zij echter niet vinden. Tijd om hier iets aan te doen!

Op 9 december 2016 is het zover. Na weken brainstormen over een naam, een gezamenlijke visie, locatie en vele andere zaken, bestaan we! Jabber, gebaseerd op het bekende jabbertalk, is een feit!