Jabber Cast

Jabber werkt vanuit het principe van een vaste groep. In tegenstelling tot een projectgroep streven we ernaar een vaste groep mensen bij elkaar te zetten, die elke productie opnieuw onderdeel van de cast mogen zijn. Mensen met ambities voor een bepaalde rol, mogen hiervoor auditeren. Doe je geen auditie, dan is er altijd een plek in het ensemble. Door te werken volgens dit principe, behouden we een vaste kern in de groep en creƫren we een sterke basis.

Natuurlijk is er altijd plaats voor nieuwe, enthousiaste spelers die zich willen aansluiten bij Jabber. Aan het begin van elke productie worden open audities gehouden, waar geĆÆnteresseerden zich voor mogen aanmelden. Nieuwe spelers moeten altijd minimaal 1 auditie doen, zodat het creatief team kan zien of het niveau en de motivatie aansluit bij de rest van de groep. Op die manier blijft de balans in de groep behouden.

Goede groepsdynamiek wordt bij Jabber gestimuleerd. Dit willen wij bereiken door uit te gaan van de kracht van onze spelers: iedereen krijgt de kans om zich te ontplooien. Dit betekent niet alleen dat we mensen inzetten op een plaats waar zij tot hun recht komen, maar ook willen werken aan nieuwe musicalvaardigheden. Zo wordt de groep sterker als geheel en kan ook het individu groeien. En dat maakt Jabber als groep natuurlijk super fijn om bij te horen!